Bjelogrlić sprema paradu za Putina!

- Zanimljivo je da će tu biti čovek po kojem je nastao lik Prleta iz "Otpisanih", ali biće predstavljeno i mnogo neispričanih priča iz ovog doba - kaže Milovan Drecun iz organizacionog odbora

  • 24

Glumac Dragan Bjelogrlić će uskočiti u ulogu reditelja vizuelnog spektakla koji će biti proslavljen u "Kombank areni", a sve u čast povodom 70. godišnjice oslobađanja. Naime, predsednik Rusije Vladimir Putin biće počasni gost vojne parade koja će biti organizovana 16. oktobra.

Milovan Drecun iz organizacionog odbora najavljje da će ključni događaj biti parada koja će se desiti na Novom Beogradu.

- Događaj u "Areni", 19. oktobra, biće poseban. Ideja je da na jedan drugačiji, pre svega moderniji način obeležimo godišnjicu oslobođenja Beograda i više je približimo mladoj generaciji koja evidentno ne zna mnogo o tome. Zanimljivo je da će tu biti čovek po kojem je nastao lik Prleta iz "Otpisanih", ali biće predstavljeno i mnogo neispričanih priča iz ovog doba - kaže Drecun za "Alo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Žika

    1. oktobar 2014 | 23:49

    Ma Miroslav Lazanski da nadgleda čitavu situaciju, on je profesor doktor za sve!

  • Ja

    2. oktobar 2014 | 00:12

    Samo da bude dobro cika Kure ; )

  • Enco

    1. oktobar 2014 | 23:56

    Sirogojno ce da organizuje,Prle da gleda...jos fali Jul Briner...i napolju da protestuju Orson Vels i Franco Nero. Tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA