ČOVEK KOJI JE SKINUO NAJSEKSI ŽENE NA SVETU: Posao mi je težak, nije lako slikati gole lepotice! (FOTO)

- Kada završimo sa poslom, devojkama koje su pozirale pokazujem snimljene fotografije, i ako im se ne sviđaju, obećam im da ih nikada neću objaviti - navodi čuveni fotograf Rasel Džejms

  • 3

Poznati fotograf Rasel Džejms koji je tokom karijere duge 20 godina slikao gole najlepše žene sveta, od Adrijane Lime i Kendis Svonpul, do Karoline Kurkove i Naomi Kempbel, objavio je knjigu "Anđeli" u kojoj opisuje kako se ponaša dok pred njim stoje nage lepotice.

 

 

- Znam da će se mnogi smejati, ali moj posao je težak. Kada snimate golotinju, praktično počinjete od nule, i pokušavate da prođete kroz različita osećanja, od nežnih i idiličnih, do provokativnih i intenzivnih, i zato ovakav način fotografisanja predstavlja veliki izazov. Shvatam da je to veoma neugodan trenutak, kada je neko ispred vas go, a vi niste i još držite foto-aparat u ruci. Zato snimanje počinjem tako što svima dajem na znanje šta se dešava. Neću stajati u pozadini i govoriti: "Oh, kako si lepa", već nešto sasvim suprotno i zato često počinjem rad sa krupnim kadrom oka ili nekog drugog dela lica. Na taj način im pokazujem da me ne interesuje samo njihova lepota, nego i ličnost - objasnio je Rasel.

 

 

On je dodao da mu je najvažnije da se njegovi modeli osećaju prijatno, zbog čega iz prostorije izbacuje sve koji ne moraju tu da budu tokom snimanja. Takođe, čuveni fotograf navodi koje je njegovo zlatno pravilo.

 

- Kada završimo sa poslom, devojkama koje su pozirale pokazujem snimljene fotografije, i ako im se ne sviđaju, obećam im da ih nikada neću objaviti. I nikada nisam to uradio - zaključio je Rasel Džejms.

 

 

(Telegraf.rs/Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA