PINKOVE ZVEZDE: Boban, Aleksandra i Marko oduvali žiri i publiku! (FOTO)

Nakon napetog baraža u kojem se našlo čak 13 takmičara, na kraju je od 20 učesnika, u narednom krugu bilo mesta samo za 10 najboljih kandidata

  • 1

U šestoj emisiji "Pinkovih zvezda", u sledeći krug takmičenja koje se emituje na televiziji "Pink" su se plasirali Stefan Vujović, Boban Radojević, Spase Petrov, Miodrag Trailović, Marko Stolić, Aleksandra Aleksić, Dimče Božinovski, Semir Murić, Ana Vuković i Hristijan Mitrov.

Petočlani žiri u čijem se sastavu nalaze Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Miroslav Ilić, Marina Tucaković i Bora Đorđević, i ovoga puta je pokušavao da istera svoje. U tome su i uspeli već sa prvim takmičarem Stefanom Vujovićem, koji je nakon druge pesme dobio četiri glasa, da bi se naknadno i Haris podigao, i posle kraće rasprave sa voditeljem Milanom Kalinićem, Stefan koji je izveo numere "Ovo je priča o nama" Angela Dimova i "Da je tuga snijeg" Dina Merlina, je direktno prošao dalje.

Takođe, bez mučenja sa baražom, u narednu rundu su se plasirali i Boban Radojević koji je podigao publiku na noge i dobio ovacije žirija za svoje izvođenje pesama "Bogovi zemljom hode" Ljube Aličića i "Budi uz mene" Tonija Cetinskog, Spase Petrov sa pesmama "Kralj meraka" Saše Matića i "Soba za tugu" Tošeta Proeskog, kao i Miodrag Trailović koji je otpevao "Devojčice moja" Šabana Šaulića i "Zaboravljaš" Željka Joksimovića.

Sjajan je bio i Marko Stolić koji je dobio gromoglasne ovacije publike nakon izvođenja numera "Okuj me care" Halida Bešlića i "Leđa o leđa" Željka Joksimovića, a sve prisutne je svojim glasom oduvala Aleksandra Aleksić fenomenalnim nastupom i pesmama "Treba vremena" Ane Bekute i "Ima jedan svijet" Zorice Kondže.

Sa peticom je prošao i Dimče Božinovski sa numerama "Verujem u ljubav" Šabana Šaulića i "Zato kradem" Željka Samardžića.

Na kraju, u baražu se našlo čak 13 kandidata a žiri je odlučio da dalje idu Semir Murić, Ana Vuković i Hristijan Mitrov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA