Glumac Marko Živić pojačanje "Pinka"

- Emisija će biti na programu svakog ponedeljka u 21 čas, počevši od 27. oktobra. Veoma se radujemo što se u našem timu sada nalazi i sjajni glumac kakav je Marko Živić - kažu sa televizije

  • 2

Na početku nove sezone čelnici "Pink" televizije najavili su dosta iznenađenja, a jedno od njih je i pojačanje. U pitanju je poznati glumac Marko Živić. On će biti deo novog koncepta "Bravo šou"- a.

- Tačno je da je Marko Živić pojačanje "Pinka". On će imati vrlo zanimljiv zadatak koji će veoma zabaviti gledaoce. Zapravo, sjajni Marko će biti deo šou programa "Bravo šou" koji je doživeo potpunu transformaciju u odnosu na prošlu sezonu. Iza novog koncepta u potpunosti stoji Željko Mitrović koji se izmenama na ovom projektu bavi već nekoliko meseci. Emisija će biti na programu svakog ponedeljka u 21 čas, počevši od 27. oktobra. Veoma se radujemo što se u našem timu sada nalazi i sjajni glumac kakav je Marko Živić - potvrđeno nam je iz Press službe "Pinka".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ddd

    21. oktobar 2014 | 13:32

    Bavi se izmenama vec nekoliko meseci ? DA odgledao nekolike emisije Fantastic Show . Sad zna kako ce!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA