SRPSKA GLUMICA: Gole slike mi je ukrao majstor za mobilni! (FOTO)

- U šoku sam, ne znam šta da kažem. Slučaj sam predala advokatu - poručila je Jovana Stipić nakon što je saznala da su njene obnažene fotografije procurele u javnost

  • 4

Seksi slike obnažene Jovane Stipić, poznate, pre svega po filmu "Čarlston za Ognjenku", preplavile su internet, a šokirana glumica smatra da je to delo majstora u servisu za mobilne telefone, gde je odnela aparat na popravku. 

Neke od fotografija nastale su na nudističkoj plaži u Hrvatskoj, a neke je, navodno kao "selfije" slala svom deset godina mlađem dečku.

- Ne želim da bilo koga optužim, ali ove slike su iz mog mobilnog telefona koji je trenutno u servisu na popravci. U šoku sam i ovo mi je baš teška situacija. Slučaj je predat sada mom advokatu koji će se baviti ovim slučajem - izjavila je Stipićeva.

Jovana iza sebe ima brak sa izdavačem i prevodiocem Sretenom Stojanovićem, a već više od godinu dana uživa u romansi sa pevačem iz Novog Sada Milošem Ljubinkovićem.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA