S.A.R.S. PRED ZAGREB: Spremni za 8.000 fanova! (FOTO) (VIDEO)

- Uzbuđeni smo, imamo pozitivnu tremu. Odmarali smo se mesec dana, polako spremamo i novi album - poručuje Tihi, bubnjar srpskog benda koji će sutra održati do sada najveći koncert u karijeri, u zagrebačkom Domu sportova

  • 2

Beogradska grupa S.A.R.S, jedna od najvećih regionalnih atrakcija u poslednjih nekoliko godina, sutra, 25. oktobra, održaće u Zagrebu svoj do sada najveći solistički koncert, u velikoj dvorani Doma sportova, pred, po svemu sudeći, 8.000 fanova!

Upravo toliko karata je pušteno u prodaju, a, kako stoje stvari, možda ih sutra uopšte ni ne bude, jer je, kako kaže bubnjar Tihomir Hinić Tihi, do petka popodne razgrabljeno 6.500 ulaznica! 

Ovaj koncert biće, nema sumnje, kruna njihove velike popularnosti na teritoriji bivše Jugoslavije, a "ludnica" za njima posebno je izražena u Hrvatskoj.  "Sarsovci" su, podsetimo, ove godine već nanizali u martu tri zagrebačka koncerta u rasprodatom klubu "Tvornica", kada ih je, ukupno, posmatralo oko 4.000 obožavalaca.

Sutrašnji koncert je trebalo da bude održan u maloj dvorani Doma sportova, ali se ona brzo pokazala kao pretesna, pa je prebačen u veliku salu.

Telegraf je "ulovio" bend nekoliko minuta uoči prelaska državne granice. Dovoljno da Tihi prenese atmosferu pred veliki koncert:

- Uzbuđeni smo, imamo pozitivnu tremu. Jedva čekamo da sve počne. Sviraćemo svoj standardni set od sat i po, plus još neke pesme poput "Praštaj", "Malo mi je falilo"... Gostovaće nam Saša iz grupe "TBF" i možda još neke kolege, ali ne bismo otkrivali njihova imena.

Bubnjar ističe da bend koji je, inače, poslednjih godina non stop "na točkovima", poslednjih mesec dana odmarao, ne bi li se spremio za zagrebački koncert.

- Usput pravimo i nove pesme, krčka se peti album. Imamo neke "repove" od prethodnih izdanja, a u povoju su tri sveže stvari.  Očekujem da se, posle Nove Godine, tome ozbiljnije posvetimo - najavljuje Tihi.

"Buđav lebac", "Perspektiva", "Lutka" i ostali S.A.R.S. hitovi već nebrojeno puta su oduševili fanove u Hrvatskoj, a nema sumnje da će sutra, kada bend izađe na veliku scenu, ekstaza biti još veća.

(Milan Ćunković)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA