PINKOVE ZVEZDE: Ilija, Milica i Ivan razbili i dobili gromoglasne ovacije! (FOTO)

Posle napete borbe i baraža u kojem je učestvovalo devetoro takmičara, na kraju je u drugi krug, od ukupno 20 učesnika, prošlo 10 najboljih kandidata

  • 2

U sedmoj emisiji "Pinkovih zvezda", nakon veoma izjednačene borbe i nekoliko sjajnih nastupa, u sledeći krug takmičenja koje se prikazuje na televiziji "Pink" plasirali su se Tina Antunović, Ilija Davidović, Milan Petković, Predrag Petaković, Milica Mitić, Ivan Kurtić, Gogo Petkovski, Nikola Petković, Sanja Vranić i Zoran Gromović.

Petočlani žiri koji čine Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Marina Tucaković, Haris Džinović i Bora Đorđević, ovoga puta je bio veoma usaglašen iako je bilo teško izabrati ko ide dalje budući da se u baražu našlo devet takmičara, ili što bi Bora rekao: "Za sada nijedan kandidat nije bio ni za meku ni za tvrdu stolicu!".

BRAVO MAJSTORE! Pogledajte kako je slepi momak iz Čačka rasturio u "Pinkovim zvezdama"! (VIDEO)

U naredni krug su se direktno plasirali Tina Antunović koja je veče otvorila odličnim izvođenjem numera "Poslednji let" Seke Aleksić i "Jedno đubre obično" Katarine Grujić, dok je publiku na noge podigao Ilija Davidović, slepi momak iz Čačka koji je oduševio fantastičnim nastupom tokom kojeg je otpevao pesme "Imati pa nemati" Džeja Ramadanovskog i "Što to bješe ljubav" Olivera Dragojevića.

Među odlikašima su bili i Milan Petković sa numerama "Ciganin sam, al' najlepši" Ljube Aličića i "Hvala ti suboto uveče" Dženana Lončarevića, kao i Predrag Petaković koji je sjajnim glasom oduševio žiri i veoma dobro izveo numere "Samo ovu noć" Saše Matića i "Mi nismo mi" Vlada Georgieva.

Bez maltretiranja sa baražom, plasman u narednu rundu su izborili i Milica Mitić koja je maestralno otpevala pesme "Ostala je pesma moja" Vide Pavlović i "Zagrli" Goce Tržan.

Međutim, pravi haos u studiju je izazvao Ivan Kurtić koji je "rasturio" koliko je dobro otpevao hitove "Šadrvani" Šabana Šaulića i "Anđele" Vlada Georgieva.

ODUVAO: Ovako je učesnik Pinkovih zvezda "poslao" Georgieva na klupu za rezerve! (VIDEO)

Na kraju, posle žestoke "akapela" borbe u baražu u kojem je učestvovalo devet kandidata, dalje su prošli Gogo Petkovski, Nikola Petković, Sanja Vranić i Zoran Gromović.

HIT: Milan Kalinić "prevario" Boru Čorbu i omogućio takmičaru da ode u baraž! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA