NEDA UKRADEN: Tek ću vas šokirati! (FOTO)

- Uspela sam da pobedim starosnu diskriminaciju i da pokažem da baka može da bude mladolika, zgodna, vitalna i puna energije - rekla je pevačica

  • 15

Nakon tekstova u "Dejli mejlu" i "Dejli ekspresu", Neda Ukraden rekla je da će tek šokirati publiku u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato".

- Uspela sam da pobedim starosnu diskriminaciju i da pokažem da baka može da bude mladolika, zgodna, vitalna i puna energije. Volela bih da u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" dobijem ulogu Tine Tarner, jer su nam energije slične, a obećavam da ću tek u narednim emisijama šokirati publiku - rekla je pevačica za "Blic".

Neda navodi da u trenutku dok je svet veliča, ona oseća loše jer u budući domovini nije priznata koliko bi trebalo. Ona je navela da ipak ne mašta o inostranoj karijeri.

- Devedesetih godina kao da je neko pritisnuo „dilit“ i obrisao sve uspehe pravih pevača. Otad PR menadžeri diktiraju prilike i samo se piše o nekoliko pevača koji imaju veze i političare iza sebe. Ja sam izabrala teži put, i sama sebi sam sve - od menadžera do vozača. Rumuni svih generacija mi se klanjaju i znaju čak i moje stare pesme, a u svojoj zemlji sam doživela da čujem menadžera koji kaže "ko će da gleda babu". Da sam se ranije skinula, možda bi bilo bolje - zaključila je popularna pevačica.

(Telegraf.rs/"Blice")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koki

    26. oktobar 2014 | 09:55

    NEMOJ MOOLIIM TE.

  • stella

    26. oktobar 2014 | 15:02

    ja se slazem da je Neda dobar pjevac...ali da si umislja da je neka dobra riba,ma daj molim te,tuzno je kad se skoro pa starice zele mjeriti sa mladim zenama...za njene godine se samo dobro drzi i sminka,ali je u stvari jedna zena koja je duboko u godine usla i koja ih ne nosi dostojanstveno...

  • Čika Žika

    26. oktobar 2014 | 11:28

    Ajde bona idi kući!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA