Da li je ovo "pravi" Sorajin Nejmar? (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama, Nejmar sa kojim se starleta slikala je, navodno, izvesni Rauf Bakt, Pakistanac koji trenutno živi u Dubaiju

  • 8

Budući da je priča o tome kako je Nejmar navodno "otkinuo" za Sorajom, pa čak poslao i privatni avion po nju, stigla i do stranih medija, mnogi se pitaju da li se zaista radi o poznatom brazilskom fudbaleru ili o nekom njegovom dvojniku! 

HAHAHAHA! Evo kako je Nejmar ismejao priče da je u vezi sa Sorajom! (FOTO)

Kako se priča, starleta se, navodno, u stvari slikala sa izvesnim Raufom Baktom, momkom iz Pakistana, koji trenutno živi u Dubaiju i koji mnogo liči na Nejmara. Bakt zarađuje za život tako što se slika sa fanovima u velikim šoping centrima, pa je moguće i da je tu Soraja naletela na njega.

Sa druge strane, ima i nekoliko razlika u izgledu između njih dvojice, a ono što najviše upada u oči je činjenica da je Rauf, bar kada se pogleda video snimak iz tržnog centra u kojem radi, mnogo viši od omalenog Nejmara.

Uostalom, pogledajte pa procenite sami:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djokica

    31. oktobar 2014 | 15:54

    Ja vid'o Neyimara dans na Brankovom mostu. Pita- kume da operem sajbu?

  • Milance

    31. oktobar 2014 | 15:59

    Ja ne znam kako ljudi ne vide da ovaj covek ima skoro dva metra, i i dalje misle da je Neimar :)

  • PVC

    31. oktobar 2014 | 15:48

    Ove dve bedevije, Soraja i Stanija, ne prezaju ni od price da su bas one pomogle Ajnstajnu oko teorije relativiteta. Uzas, pa to ti je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA