Pošaljite nam vašu sliku sa gitarom i upoznajte Džona Meklafina (VIDEO)

Ono što je potrebno da uradite jeste da na Vaš Fejsbuk profil postavite vašu fotografiju sa gitarom*Link ka Vašem profilu mora da bude otključan*Link profila na kome se nalazi Vaša slika sa gitarom šalite na mejl adresu fotokonkurs@telegraf.rs , pod naznakom "Džon Meklafin - Foto konkurs"*Konkurs traje do srede 5. novembra do 12 časova.

  • 3

Čuveni gitarista Džon Meklafin i njegov kvartet "The 4th Dimension" nastupiće ponovo u Beogradu, i to 6. novembra u Domu sindikata. Ukoliko ste ljubitelj lika i dela ovog muzičkog virtuoza, Telegraf.rs vam daje vam šansu da ga upoznate.

Ono što je potrebno da uradite jeste da na Vaš Fejsbuk profil postavite vašu fotografiju sa gitarom. Link ka Vašem profilu mora da bude otključan. Osoba koja postavi najbolju fotografiju sa gitarom osvojiće vrednu nagradu -  druženje pred koncert sa Džonom Meklafinom, kao i specijalno iznenađenje.

Link profila na kome se nalazi Vaša slika sa gitarom šaljite na mejl fotokonkurs@telegraf.rs, pod naznakom "Džon Meklafin - Foto konkurs". Konkurs traje do srede 5. novembra do 12 časova.

Inače, Džon Meklafin je jedan od retkih muzičara, a možda i jedini, koji je svirao sa dve legende, Majlsom Dejvisom i Džimijem Hendriksom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shogata

    3. novembar 2014 | 11:56

    Postoji li opcija da se posalje grupna fotografija (do troje gitarista)?

  • Bas

    31. oktobar 2014 | 22:13

    Dopada mi se vasa ideja za fotku i nagradu, ali ne zelim facebook.Da li postoji druga opcija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA