KUKU KARLEUŠA, ŠTA SE DESILO? Skupa torba, krzno na vratu, a katastrofalna kolena! (FOTO)

Njenim obožavaocima nije jasno zašto je dozvolila da ima ovakve noge, a još manje je poznato zašto je obukla upravo iscepane farke da to još istakne

  • 76

Fensi riba, skupa odeća, skupe torbe, pocepane farmerke, a ispod njih - BLAM NAD BLAMOVIMA! Suva i ispucala kolena, koja se naočigled fotografa perutaju.

Šta se desilo Jeleni Karleuši da ovakva izađe iz kuće, a kamoli na aerodrom?

Iako su je mnogi savetovali da skine krzno ubijene životinje, ima i onih koji su primetili da su joj kolena u užasnom stanju.

Njenim obožavaocima nije jasno zašto je dozvolila da ima ovakve noge, a još manje je poznato zašto je obukla upravo iscepane farke da to još istakne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusica

    31. oktobar 2014 | 23:55

    Ona je uvek spremna za Noc Vestica! :D

  • NL

    1. novembar 2014 | 00:00

    Jadne ove ubijene zivotinje. Strasno, strasno i ona se sa tim ponosi i kitit, strasno. Skupe torbe O.K aku su orginalne, za pocepane pantolone O.K ako su koljenja njegovana, ali kicenjem ubijenih zivotinja samo da ona lepse izgleda. Fuj, Fuj.....

  • Neko iz mase

    31. oktobar 2014 | 23:29

    Ma to su sve iskompleksirane budale kojima je najbitnije sta ce novine pisati o njima...ne znaju da je najlakse staviti ruke I dzepove I putovati lezerno kao I svaki drugi normalan covek...ili oni misle da su nesto posebno ....kad smo vec tu,sta bi sa onim privatnim avionima sto leti..:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA