OVACIJE ZA BANETA: Folker vokalno "skinuo" Končitu Vurst (FOTO)

Bane je na kraju izašao na scenu u belom odelu i po reakciji publike pokazao da je broj jedan kada je pevanje u pitanju

  • 6

Pevač Bane Mojićević imitirao je pobednicu "Evrovizije" Končitu Vurst u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Iako mu je ovo bio, po njegovim rečima, neugodan zadatak, on ga je odlično obavio.

Iako su se svi nadali da će videti Baneta u haljini sa bradom, zahvaljujući kreativnoj slobodi ljudi iz produkcije, otišli su korak dalje. Složili su se da je zanimljivije videti žene sa bradom, nego muškarca u haljini. Tako je Bane iza paravana božanstveno pevao pobedničku pesmu sa "Evrosonga", dok su se na sceni smenjivale prelepe devojke kojima ni brada nije zasenila lepotu.

Bane je na kraju izašao na scenu u belom odelu i po reakciji publike pokazao da je broj jedan kada je pevanje u pitanju. Sva 4 člana žirija su takođe bila oduševljena Banetovim pevanjem, jedino su se razočarali jer nisu videli Baneta u haljini.

Ipak, Ivan je zaključio na kraju: "Čovek koji peva kao ti, može kako hoće". Željko ga je na kraju posavetovao: "Razmisli da počneš da pevaš ovakvu vrstu muzike, baš ti dobro stoji“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA