Sahranjena majka Lepe Brene

Ifeta Jahić, majke poznate pevačice Lepe Brene, sahranjena je danas na bošnjačkom Meraja haremu u Brčkom

  • 5

U prisustvu velikog broja stanovnika Brčkog, poštovalaca i prijatelja Lepe Brene i njene porodice danas je na mesnom groblju sahranjena njena majka Ifeta Jahić koja je u 81. godini preminula 21. novembra u zemunskoj bolnici. Opraštajući se od majke koja je sahranjena prema muslimanskim običajima na gradskom mezarju, Lepa Brena je kroz suze je rekla da je 100 puta pokušavala da napiše poslednje reči oproštaja ali nikako nije uspevala da svoje osećaje stavi na papir.

- Nikako ne mogu da se oprostim od tebe, jer znaš koliko sam te volela. Draga majko, možeš bezbrižno da odeš jer znaš da si iza sebe ostavila divnu decu, unuke, praunuke. Tvoja snaga kojom si nas darivala je ogromna. Vreme je da se odmoriš sa našim ocem, svojom porodicom. Sve ih pozdravi, a posebno tetu Vasiliju tvoju najbolju drugaricu. Počivaj u miru draga majko. Mi ćemo te nositi u srcu dok dišemo - poručila je nad odrom majke Lepa Brena, a prenose "Novosti".

Sa njom su bili muž Boba, brat Faruk i sestra Faketa koja živi u Kanadi. Uz majku je bio i najmlađi sin Viktor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA