BAŠ ME BOLI KU**C! Evo šta Džoni Dep ima još da kaže o svojoj karijeri!

- Sat svima otkucava. Najvažnije pitanje je da li ćete sedeti i u buljiti u sat i čekati svoj konačni pad, što je besmisleno, ili ćete prosto... živeti - rekao je poznati glumac

  • 1
Džoni Dep (51) Foto: Tanjug/AP

Sjajni glumac Džoni Dep je veće duže vreme na meti kritika javnosti budući da su skoro svi filmovi koje je snimio u poslednjih nekoliko godina, kao što su "The Lone Ranger", "The Tourist" i "Transcedence", propali u bioskopima, ali to njega ne pogađa mnogo i on kaže da je trenutno u fazi u kojoj ga baš briga za karijeru!

- Veliko je zadovoljstvo, poput Marlona Branda, doći u fazu u kojoj me baš boli ku**c! Na početku sam brinuo o svakoj sitnici i bio potpuno posvećen poslu. Zatim sam se našao u situaciji da sam bio toliko je*eno posvećen tome, da je to ličilo na opsednutost. A zatim se dogodila sjajna stvar. Odjednom brinete toliko da vas za sve boli ku**c, i to je tako oslobađajuće - izjavio je Dep koji je dodao da ga ne brine što stari i da se uopšte ne razmišlja o tome da li je svoje najbolje uloge već odigrao.

- Sat svima otkucava. Najvažnije pitanje je da li ćete sedeti i u buljiti u sat i čekati svoj konačni pad, što je besmisleno, ili ćete prosto... živeti - zaključio je Džoni Dep.

(Telegraf.rs/Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ap0calypto

    27. novembar 2014 | 06:33

    Svako u zivotu dodje do te tacke. Svako ima svoj prag, mozes da razbijas glavu neko vreme, posle te jednostavno vise briga. Que serra, serra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA