MAJA NIKOLIĆ: Mene mogu da shvate samo pametni!

- Nikada, radije bih bila predsednik države nego ministar. Predsednik se ništa ne pita, on je figura. Dovoljno je da se smeje, da tečno govori makar jedan strani jezik i nije ni za šta odgovoran u državi. Volim titule, a posebno onu s kojom mogu mirno da spavam - kaže pevačica

  • 15

Maja Nikolić svojim izjavama uvek izazove pažnju javnosti. Neki je smatraju čudnom, neki pametnom, neki je obožavaju, ali jedno je sigurno - svi imaju mišljenje o njoj.

Evo šta ona ima da kaže:

- Ako neko misli da imam genetsku predispoziciju na strinu, onda verovatno taj misli da nemam dva razreda osnovne škole. Moj humor je sarkastičan tako da ga samo pametna osoba može shvatiti. Svi imaju način kako se igraju s medijima, a moj je da dajem izjave koje mogu da razumeju samo pametni. Ja sam žena koja voli da se igra, da joj nikada ne bude dosadno, i volim stvari koje su različite - kaže pevačica za "Puls".

Pre nekoliko godina Zorica Brunclik je poželela da bude ministarka kulture. Da li bi i Nikolićeva volela da dobije neko resorno ministarstvo?

- Nikada, radije bih bila predsednik države nego ministar. Predsednik se ništa ne pita, on je figura. Dovoljno je da se smeje, da tečno govori makar jedan strani jezik i nije ni za šta odgovoran u državi. Volim titule, a posebno onu s kojom mogu mirno da spavam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    26. novembar 2014 | 18:40

    Ako je tako, boze hvala ti sto sam glup.

  • Pametan

    26. novembar 2014 | 20:47

    Naravno da mogu da te shvate samo pametni,jer takve pojave kao sto si ti mogu objasniti samo naucnici.

  • Montenegro

    26. novembar 2014 | 19:01

    Reče i ostade živa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA