OTKRIVAMO: Ovaj glumac ima najveći penis u Holivudu! (FOTO) (VIDEO)

Ovakve priče su se proširile glumačkim, ali i tabloidnim krugovima nakon filma "Sram" iz 2011. godine. U ostvarenju nabijenom erotikom, glumac je u većini scena go i igra zavisnika od seksa

  • 0

Verovali ili ne, nisu u pitanju lepotani Bred Pit, Džordž Kluni, Met Dejmon ili Džoni Dep! Glumac sa najvećim penisom u Holivudu je Majkl Fasbender.

Ovakve priče su se proširile glumačkim, ali i tabloidnim krugovima nakon filma "Sram" iz 2011. godine. U ostvarenju nabijenom erotikom, glumac je u većini scena go i igra zavisnika od seksa. 

U jednoj od scena, pokazao je svoj penis i od tada je on neprikosnoveni kralj na tronu.

U to su ubeđeni i producenti kuće "Sony Pictures", čiju je prepiska, zahvaljujući hakerima, procurela u javnost.

Sve je počelo nakon što je ova producentska kuća odlučila da snimi film o Stivu Džobsu. Budući da su veliki novci bili u pitanju, glavne uloge je trebalo da dobiju Anđelina Džoli i Majkl Fasbender. Ipak, tamo gde nekoliko glava vlada, obavezno ispadne haos.

Tako su se producenti posvađali oko imena, u prepisci mejlom napali Anđelinu da je razmažena, netalentovana i luda, a Majkla da je potpuno nepoznat.

Oni koji su ga branili su istakli da je poznat po ogromnom penisu, te da "nabija komplekse svima koji imaju prosečnu veličinu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA