STARLETE ODALE POČAST PREMINULOJ KOLEGINICI: Bože, čuvaj nam anđela! (FOTO)

- Slađa me je oduševila svojom posebnošću i zauvek ostala u mom sećanju kao jedna energična žena, dobar čovek i prijatelj, borac i prava lavica. Želim da izrazim iskreno saučešće njenoj porodici i svima koji su je voleli. Počivaj u miru - napisala je Ava

  • 14

Vest o pogibiji bosanske pevačice i starlete Slađe Guduraš potresla je mnoge, posebno njene koleginice Mimi Oro i Avu Karabatić, koje su preko društvenih mreža izrazile žaljenje.

- Bože, čuvaj mi najlepšeg anđela - napisala je Milica ispod fotke.

Počast je odala i hrvatska starleta Ava Karabatić:

- Sa zebnjom u srcu, pratila sam vesti o nestanku Slađe Guduraš proteklih nekoliko dana. I dogodilo se ono najgore... strašno je i da se pomisli da devojke više nema. Upoznala sam je na snimanju emisije "Veče sa ženama", nedavno, u Sarajevu. Slađa me je oduševila svojom posebnošću i zauvek ostala u mom sećanju kao jedna energična žena, dobar čovek i prijatelj, borac i prava lavica. Želim da izrazim iskreno saučešće njenoj porodici i svima koji su je voleli. Počivaj u miru - napisala je Ava.

Podsetimo, vest o nestanku se proširila u subotu, da bi policija ubrzo pronašla njeno telo u slupanom golfu bosanskih tablica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    17. decembar 2014 | 13:38

    Da bi bio gore ANĐEL NEMOŽEŠ DA BUDEŠ STARLETA.

  • 17. decembar 2014 | 15:40

    Pa dobro ljudi radi se o coveku kao sto smo mi svi...pustite to sto je bila starleta...pocivaj u miru

  • M!N

    17. decembar 2014 | 12:55

    Nisam znala da postoji zvanje "starleta "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA