Policija raspisala poternicu za Sorajom!

Prema pisanju crnogorskih medija barska policija traži Vučelićevu zbog dodatnih obaveštenja ali i sumnje da navodno prikriva važne dokaze u slučaju ubistva biznismena Armina Osmanagića

  • 8

Crnogorska policija je, prema pisanju crnogorskog internet portala Vijesti.me, raspisala lokalnu poternicu za Sorajom, zbog, kako se navodi, prikupljanja obaveštenja ali i sumnje da navodno prikriva važne dokaze u vezi sa ubistvom barskog biznismena Armina Osmanagića!

Da podsetimo, Vučelićeva je na osnovu zahteva crnogorske policije, početkom oktobra saslušana u Beogradu, i tada je izjavila da nije bila svedok Osmanagićevog ubistva, kao i da je taj dan došla u njegov kafić kako bi pozajmila "maserati" za snimanje svog spota.

Međutim, "Vijesti" tvrde da se, prema nezvaničnim informacijama, Sorajin iskaz ne slaže sa drugim dokazima prikupljenim tokom istrage.

- Tačno je da je tražimo, jer nam odavno nije dostupna- Želimo da joj postavimo neka pitanja za koja smatramo da su važna za istragu. Njen iskaz u Beogradu ima poprilično "rupa", tako da želimo ponovo da je propitamo o svemu - navodi izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs/izvor: Vijesti.me)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA