KLADIONICE: Džulijen Mur i Majkl Kiton favoriti za "Oskara" (VIDEO)

Ostvarenje "Boyhood" sa kvotom 1,22, po mišljenju kladioničara, ima najveće šanse da osvoji nagradu za najbolji film

  • 0

Dva meseca uoči 87. dodele "Oskara", svetske kladionice su objavile prve kvote, i po njihovim procenama najveći favoriti da osvoje priznanje Američke akademije za film su Džulijen Mur i Majkl Kiton, kao i ostvarenje "Boyhood".

Izgleda da će biti pravo čudo ako Džulijen Mur, za film "Still Alice" ne osvoji nagradu za najbolju glumicu budući da je kvota na njen trijumf mizernih 1,17, druga je Riz Viterspun ("Wild") sa kvotom 5,50 dok je treća Ejmi Adams ("Big Eyes") sa kvotom 11 (primer: na 100 uloženih dobijate 1.100 dinara).

Kod muškaraca najveće šanse ima Majkl Kiton (1,65 - "Birdman") i njemu će glavni konkurent biti Edi Redmajn (2,35 - "The Theory Of Everything"), a na trećem mestu je Benedikt Kamberbač (6,50 - "The Imitation Game").

Apsolutni favorit u kategoriji "najbolji film" je ostvarenje "Boyhood" (1,22 kvota), slede "The Imitation Game" (6,50) i "Selma" (9,00).

Inače, ceremonija dodele "Oskara" će biti održana 22. februara u Los Anđelesu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA