ZVEZDE GRANDA: Suza suzu stizala, svađali se Saša i Zorica, dalje prošle Aleksandra, Biljana, Dinka, Nermina i Jovana! (FOTO)

Na redu je, u "Zvezdama Granda", bilo žensko veče, a u naredni krug plasiralo se pet takmičarki od njih 19

  • 2

Dame su se večeras takmičile u emisji "Zvezde Granda" na "TV Prva", a od njih 19, u naredni krug su prošle Aleksandra Mladenović, Biljana Marković, Dinka Muratović, Nermina Mamanović i Jovana Milić. 

Emisiju su obelezili verbalni okršaji stručnog i produkcijskog žirija. U jednoj od rasprava, "koplja" ukrstili i Zorica Brunclik i Saša Popović.

Kako je direktor produkcije bio nezadovoljan odlukom folk zvezde da jedina glasa za određenu kandidatkinju, to joj je javno i zamerio. Svoj gest je objasnio činjenicom da je Zorica inistirala na tome da je pesma "Nevera" odlična, buduci da ju je napisao Miroljub Aranđelovic Kemiš.

Popović: Meni se pesma zaista dopada, ali odmah da ti kažem, dopada mi se i Vesna Zmijanac.

Brunclik: To je jako ružno sa tvoje strane. Nisam ništa ružno rekla, da bi mi ti sada rekao kako ti se ona sviđa. Vodi je kući ako ti se sviđa!

Popović: Nema razloga da je vodim kući. Sviđaju mi se Vesna Zmijanac, Zorica Brunlik, Ana Bekuta....

Brunclik: Ne može tako. Moraš da se odlučiš, da li ti se sviđa Zorica ili Vesna. To je jako važno!

Čak dve takmičarke su imale sestre bliznakinje, koje su ih bodrile iz scene. Emisija je, inače, bila veoma emotivna. Plakale su gotovo sve učesnice, ali i njihovi roditelji, prijatelji, emotivni partneri...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA