DIRLJIV NASTUP: Golu glumicu pipali po grudima na sceni TLZP! (FOTO) (VIDEO)

- Ovo je jedan od nastupa koje obožavam. Demonstrirala si ovde kako jedan ubitačni profesioanlac sve uzima u svoje ruke i rešava u svoju korist. Divim ti se i svaka čast. Svaka čast za svaki talenat koji imaš - dodaje Ivan

  • 12

Majli Sajrus intrigira žutu štampu provokativnim ponašanjem i provokativnim nastupima. Ali niko joj ne osporava muzički talenat. Jelena Gavrilović je odgovorila svakom zadatku, a večeras smo je videli u najprovokativnijem izdanju - Wrecking ball i Majli Sajrus.

Izašla je u belom, providnom vešu, da bi se pred kraj skinula u toples, a onda su je igrači, u sklopu koreografije, pipkali po grudima.

- Opet si osvetlila obraz glumaca. Zaslužila si finale. Vi ste ovde prosipali znoj, suze, vodu, prašinu… ali ja želim da se zahvalim čistačicama koje sve brzo očiste. Hvala im - kaže Đuro.

- Ovo je jedan od nastupa koje obožavam. Demonstrirala si ovde kako jedan ubitačni profesioanlac sve uzima u svoje ruke i rešava u svoju korist. Divim ti se i svaka čast. Svaka čast za svaki talenat koji imaš - dodaje Ivan.

Pogledajte kako to radi Majli:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA