BOBAN RAJOVIĆ KAO DEDA MRAZ: Pevač za Božić doneo poklone deci bez roditelja! (FOTO)

- Mislim da svi u ovo vreme kad se najviše troši na neke nebitne materijalne stvari, treba malo da se zaustavimo i pružimo koliko-toliko onima koji ne traže ništa specijalno već osnovno za život - kaže pevač

  • 9

Pevač Boban Rajović odlučio je da na jedan dan bude Deda Mraz i ulepša božićne praznike najmlađima. Zajedno sa svojim timom, paketiće s igračkama, slatkišima i voćem odneo je u prihvatilište za decu bez roditelja u Beogradu.

Kako policija pomaže Bobanu Rajoviću da vozi kroz crveno i pravi prekršaje!

Foto: PRomo Foto: PRomo

- Drago mi je da sam danas tu sa ovom preslatkom deecom i što sam im bar malo ulepšao božićne praznike. Mislim da svi u ovo vreme kad se najviše troši na neke nebitne materijalne stvari, treba malo da se zaustavimo i pružimo koliko-toliko onima koji ne traže ništa specijalno već osnovno za život. Ovo je tek početak i obećao sam im da ću uskoro ponovno da dođem da se družimo malo duže - rekao je popularni peevač.

Foto: PRomo Foto: PRomo

Deečica su Rajoviću uručila priznanje, zahvalu i čestitku kao znak pažnje, a iako s velikom tremom, na njegovu molbu, zapeevali su hitove "Usne boje vina" i "Interventna".

Jedan od glavnih problema je i što se broj dece u prihvatilištu neprestano menja pa se nekada zna dogoditi da se u njemu nalazi više dece nego kreveta. Ono čega uvek nedostaje je upravo voće, obuća i odeća.

Foto: PRomo Foto: PRomo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA