Šarmantni Robert Dauni Džunior u novom filmu ''Sudija''!

Film ''Sudija'' režirao je David Dobkin, glavne uloge tumače glumačka legenda i oskarovac Robert Duval i zli momak Holivuda Robert Dauni Dzunior, a u filmu se pojavljuju i BilI Bob Tornton, Melisa Leo i Vinsent D’ Onofrio!

  • 6

Sudija (The Judge) prvi je film u produkciji „Team Downey „ filmske kuće koju su osnovali Robert Dauni Džunior, najplaćeniji glumac Holivuda i njegova žena Sjuzan Dauni, inače već etablirani holivudski producent (Kiss Kiss Bang Bang).

Povodom saradnje i samog filma Sjuzan Dauni je izjavila: „Ovaj projekat je zaista izuzetno važan za nas. Po prvi put udružili smo snage u želji da bioskopskoj publici donesemo jedno kvalitetno filmsko iskustvo i mislim da smo uspeli u tome. Film deklarišu kao muški, istina iako su u filmu dva Roberta (Dauni i Duval) vodeći likovi, smatram da je Vera objekat oko kog se odvija radnja i osnovni pokretač odnosa izmedju likova“

Dvojica imenjaka, glumačka legenda i oskarovac Robert Duval i zli momak Holivuda Robert Dauni Dzunior naći će se zajedno na optuženičkoj klupi u filmu SUDIJA koji ovog januara. stiže u domaće bioskope!

ROBERT I SUZAN DAUNI

SUDIJA je priča o uspešnom i samoživom advokatu Hanku Palmeru koji nakon smrti majke dolazi u rodni grad. Osim porodice od koje se u potpunosti otuđio, Palmera dočeka i optužnica podignuta protiv njegovog oca, uglednog penzionisanog sudije koji je u službi pravde proveo 42 godine a koja ga tereti za ubistvo .

Foto: Promo/Blitz Film i Video Foto: Promo/Blitz Film i Video

Briljantni mladi pravnik mora da obuzda svoju aroganciju, pomiri se sa porodicom i ponovo zadobije očevo poverenje kako bi pobedio u najvažnijem slučaju karijere…

Film SUDIJA režirao je David Dobkin, a u njemu se pojavljuju i dobitnik Oskara BilI Bob Tornton, dobitnica Oskara Melisa Leo, i Vinsent D’ Onofrio.

Foto: Promo/Blitz Film i Video Foto: Promo/Blitz Film i Video

Film u bioskope dolazi u četvrtak 29.januara a do tada vam predstavljamo ovaj napeti trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zemunka

    20. januar 2015 | 12:27

    Gledala sam, dobar,preporučujem.

  • Xyz

    30. januar 2015 | 16:38

    Meni je Junior uvek bio ekstra glumac ,koliko puta je padao i podizao se.Ne znam puno njih koji su to uspeli.Fantastičan talenat!

  • JoGoGo

    30. januar 2015 | 12:48

    Film ništa posebno,ispod proseka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA