Da li je moguće da ona ovako dobro izgleda mesec dana posle porođaja?! (FOTO)

Manekenka Erin Meknoti je izazvala pravu lavinu komentara nakon što je pokazala koliko brzo je vratila staru liniju

  • 6
Foto: Instagram/mcnaughty Foto: Instagram/mcnaughty

Samo mesec dana nakon što je rodila sina Evandera, australijska manekenka Erin Meknoti (32) je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj se vidi da je svoju liniju u neverovatno kratkom roku dovela do savršenstva!

Dok jedni smatraju da je preterala i previše smršala (mada ona nikada nije bila bucka), drugi hvale njenu upornost i izgled.

A Erin je fanovima poručila:

- Četiri nedelje posle porođaja počela sam da vraćam svoj stari stomak. Osim što se zdravo hranim i mnogo šetam radim i dosta vežbi za zatezanje trbuha.

A photo posted by Erin Gleave (@mcnaughty) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    26. januar 2015 | 18:40

    Iskreno, s..e mi se vise od ovih zena sto posle porodjaja ne mogu da iscekaju ni 40 dana da ne slikaju svoja dupeta! Da pokazu svim "debelim i ruznim" majkama kako su one sposobne i lepe i da im trudnoca ne moze nista! I ja sam nedelju dana posle porodjaja izgledala identicno kao pre trudnoce, bez ijedne strije i bez ijednog kg viska, ali nisam stigla ni da se ljudski ocesljam i obucem, jer mi je na prvom mestu bilo danonocno dojenje i borba sa grcevima. Zene posvetite se i uzivajte u vasim bebicama, brzo porastu, ne opterecujte se kilazom, ima bitnijih stvari!

  • Goga

    26. januar 2015 | 18:05

    A jel radis na tome da mnogo dojis

  • stalac

    28. januar 2015 | 06:18

    Cista desetka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA