KU*VEŠTIJO, POPU*i MI! Miki Đuričić napao i izvređao odbornicu SNS!

- Napao me je oko 15 časova dok sam se vraćala sa sahrane kolege. Bila sam u kolima i to me je spaslo od batina - izjavila je Vukica Sever

  • 8

Nekadašnja rijaliti zvezda Miki Đuričić je u utorak navodno napao lokalnu odbornicu SNS Vukicu Sever (58), i tom prilikom je žestoko izvređao.

- Napao me je oko 15 časova dok sam se vraćala sa sahrane kolege. Bila sam u kolima i to me je spaslo od batina, ali me je pljuvao i vređao. Vikao je: "Kurveštijo, kad ćeš u zatvor" i slične ogavnosti. Danima pre toga pisao je na društvenim mrežama da treba da dođem, da izvinete, da mu popu... i još mnogo toga. Sa njegovom majkom sam drugarica i pitala sam je šta on to radi - izjavila je Vukica Sever koja je odbornica u Skupštini opštine Pećinci.

Inače, prvi je informaciju o napadu na Vukicu Sever obelodanio Sava Čojčić, predsednik SO Pejčinci koji navodi da je Miki poznat po svojim nasilničkim ispadima, kao i da je ovoga puta stvarno preterao.

Sa druge strane, Đuričić je na svojoj Fejsbuk stranici napisao da se "zahvaljuje" Čojčiću jer će, kako kaže, tužbom protv njega i njegove lažne izjave zaraditi priličnu sumu novca. Takođe, on je uz nove uvrede optužio Vukicu Sever da je kriva za moralno posrnuće Kupinova jer je "kupovala glasove za Lukija".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/izvor: Naše novine)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldboy86

    30. januar 2015 | 13:25

    Majko mila,odkud ovaj u jet-set rubrici? Pa taj ni za obor nije.

  • Jakov

    30. januar 2015 | 14:13

    Miki je u pravu za sve sto govori u vezi pomenute gospodje.

  • OBranka

    30. januar 2015 | 15:53

    Covek iz naroda iskren nefolira se !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA