Ovo je skrivena poruka iz filma "Kad jaganjci utihnu" koju sigurno niste skapirali! (VIDEO)

Rečenica: "Pojeo sam njegovu jetru sa bobom i dobrim vinom" koju izgovara Hanibal Lektor dobila je sasvim drugačije značenje

  • 3

Jedna od najčuvenijih rečenica Hanibala Lektora u kultnom filmu "Kad jaganjci utihnu" ima sasvim drugačije značenje, nego što smo do sada mislili!

Kada Lektor, kojeg je sjajno odglumio Entoni Hopkins, kaže: "Pojeo sam njegovu jetru sa bobom i dobrim "kjantijem" (vrsta vina, prim. aut)", u njegovoj rečenici se krije šifra, koja je tek sada otkrivena.

A objašnjenje je sledeće: Pretpostavlja se da bi bolesnik kao što je Hanibal bio lečen antidepresivima iz grupe monoamina.

A kao psihijatar Lektor bi morao da zna da uz ove inhibitore ne smeju da se konzumiraju mahunarke, jetra i... pogađate, vino!

I po teoretičarima zavera, pomračeni ubica je na ovaj način hteo da poruči: "Znam čime me trujete ali ja ne uzimam te lekove".

Pogledajte čuvenu izjavu Hanibala Lektora:

(Telegraf.rs/uproxx.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BURDUŠ

    31. januar 2015 | 00:11

    I sta bi sad mi kao trebali???

  • Џамездин Џонтра Волта

    4. februar 2015 | 17:28

    Он је то урадио док је био на слободи. Неко се прекомбиновао...

  • strvarno?

    31. januar 2015 | 17:55

    Da se odredjeni lekovi prepisuju psihichkim bolesnicima a ne daje se upitstvo sa kojom hranom ne smeju da Se konzumira. Bar sam ja to tako shvatio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA