KO JE AUTOLAKIRER, A KO KRIMINOLOG? Evo šta su srpske muzičke zvezde stvarno po zanimanju? (FOTO)

Pogledajte koje škole su završile naše najveže muzičke zvezde, kao što su Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Dragana Mirković i ostale

  • 33

Pojedine domaće muzičke zvezde odlučile su da batale dalje školovanje i da se bave profesionalno pevanjem, koje im je na kraju donelo popularnost. Otkrićemo vam ko od estrdanjaka ima osnovnu, odnosno srednju školu, a ko je završio po više fakulteta.

 

Krenimo od osnovne. Nju su završili Vesna Zmijanac (završila i kurs daktilografije), Ljuba Aličić, Era Ojdanić, kao i Zlata Petrović...

 

Mnoge estrdande zvezde imaju završenu srednju školu. Svetlana Ceca Ražnatović je po zanimanju poljoprivredni tehničar, Buba Miranović je babica, Indira Radić medicinska sestra, Džej Ramadanovski autolakirer, Sinan Sakić elektro-varilac, Radiša Urošević je automehaničar, a srednju elektrotehničku završio je i Marinko Rokvić. Dara Bubamara završila je srednju saobraćajnu školu.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Vera Matović završila je učiteljsku, a srednju trgovačku Jelena Karleuša, Dragana Mirković i Mira Škorić, dok je Seka Aleksić frizerka po zanimanju. Lepa Brena završila je srednju turističku, a za ugostitelja se školovala Merima Njegomir. Nada Topčagić završila je srednju kožarsku, a Aca Lukas srednju muzičku školu.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Listu večitih studenata predvode Mile Kitić koji je dao dva ispita na DIF, Goran Bregović je nesuđeni diplomirani filolog, Bajaga je upisao studije jugoslovenske književnosti, Haris Džinović je studirao prava, Biljana Jeftić je zapela na mašinstvu, a njen suprug Aleksandar Ilić je stigao do treće godine Pravnog fakulteta i tu stao.

 

Printskrin: Youtube/Insomnijaprodukcija

Printskrin: Youtube/Insomnijaprodukcija

 

Naravno, ima i fakultetski obrazovanih - Neda Ukraden ima dve diplome, završila je Pravni i Filološki fakultet, Zdravko Čolić je diplomirani ekonomista, Dragoljub Đuričić i Žika Milenković završili su Akademiju likovnih umetnosti, Suzana Mančić ima diplomu Pravnog fakulteta, kao i Nada Obrić, a Igor Starović je završio studije arheologije…

 

Željko Joksimović završio je Muzičku akademiju, a Adil Maksutović je diplomirani kriminolog.

 

Foto: Luka Pilipović/Promo

Foto: Luka Pilipović/Promo

 

(Telegraf.rs/Depo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    30. januar 2015 | 21:17

    Štednja škola je 4 god, to su tehničari ili gimnazijalci, a auolakirer, mehaničar, frizerka i sl to nisu, to su zanati.

  • TTA

    30. januar 2015 | 19:31

    Adil ima zavrsena dva fakulteta pre nekoliko meseci je diplomirao za pravnika.

  • JA

    30. januar 2015 | 19:45

    I Dara Bubamara ima samo osnovnu skolu. Pisalo je vise puta o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA