ŽURKA: Neverovatna Anđelija pustila glas i podigla sve na noge (VIDEO)

- Mi smo bili na koncertu, imali smo sada bis na kraju, i zaista smo uživali. Mi, kao i publike. Uživala si, i to je ono sto je kvalitet. Sigurna si u interpretaciji, sigurna u sebe - rekla joj je Jelena Tomašević

  • 10

Anđelija Milenković bila je briljantna u "Pinkovim zvezdicama". Ona je izvela pesmu "Ako su to bile laži" grupe "Plavi orkestar" i oduševila sve u studiju "ružičaste" televizije.

 

- Mi smo bili na koncertu, imali smo sada bis na kraju, i zaista smo uživali. Mi, kao i publike. Uživala si, i to je ono sto je kvalitet. Sigurna si u interpretaciji, sigurna u sebe - rekla joj je Jelena Tomašević.

 

Pogledajte nastup Anđelije Milenković:

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzo bez Nevene

    31. januar 2015 | 08:06

    Uzivali smo i mi gledaoci,Andjelija je extra talenat.

  • Sladja

    31. januar 2015 | 19:12

    Za mene su sva deca zvezdice, na svoj nacin. Ali ovde se trazi odredjeni tip zvezdice Andjelija je moj favorit od samog pocetka. Ima harizmu, vise talenata, inovativnost, neiscrpnu energiju, prirodnost, ali onu pravu, urodjenu, a ne uvezbanu. I nije samo moj, favorit je i mnogih drugih koji znaju sta se ocekuje od `zvezdice`, ovde Pinkove. Ima dece koja imaju, mozda, boljih vokalnih sposobnosti Ali taj tip deteta ce biti usmeren, nadam se, na drugaciji vid izrazavanja i usavrsavanja talenta. Da bude zvezdica, samo zbog vokalnih sposobnosti, sarma, ili vec ne znam cega, ne moze. A ne moze jer nece nista ni uraditi u kontekstu koji se trazi od zvezdice ovog tipa. I nije tacno da je Andjelija, Ima jos dosta dece koja nisu prvi put na sceni i koju clanovi zirija znaju ili su ih pripremali za priredbe, manifestacije, takmicenja. Neka od te dece su i nagradjivana na tim takmicenjima.. Andjelija je npr, osvojila prvu nagradu na decjem festivalu u Bugarskoj, pored mnogobrojnih nasih,domacih.

  • stalac

    31. januar 2015 | 08:43

    Andjelija je vrh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA