3

PAO SEKS U "PAROVIMA": Dača nije mogao da odoli go-go igračici! (FOTO)

Striptiz je svom dečku Daliboru Ristiću organizovala Marija Bogunović za njegov rođendan, a on je ponovo završio u krevetu sa go-go igračicom

Jelena Đokić i Dalibor Ristić

Dalibor Ristić opet je imao seks sa Jelenom Đokić u “Parovima”! Iako je Marija Bogunović, ćerka Svetlane Kitić, oprostila partneru Dači što je javno obrukao seksom sa go-go igračicom u rijalitiju “Parovi”, verovatno nije mislila da će se to ponovo desiti.

Ali, Marija je htela da mu ulepša rođendan i organizovala je striptiz za njega! Za tu akciju angažovala je slobodnu Jelenu Đokić. Verovatno se pokajala zbog svoje odluke.

Jelena je izvela striptiz samo za Dalibora. Dača je bio oduševljen plesom, dok se Jelena uvijala oko njega. A onda je zaplesala u toplesu.

Baš su me iznendaili za rođendan. Baš mi je lepo dok te gledam - izgovarao je oduševljeni slavljenik.

Igru su pratili svi takmičari rijalitija “Parovi” razrogačenih očiju putem ekrana. Nisu verovali da će igračica opet da se skine pred kamerama. Svetlana Kitić je čak komentarisala da je Jelena uzela novac za skidanje. Igračica je ubrzo otrkila zašto je igrala.

Nedostaje mi seks, valjda će Dača hteti  – šaputala je Jelena Saški Matić, koja je igračicu sve vreme provocirala i nagovarala. Napaljena Jelena je čak pomišljala da se pripomogne šipkom ili bananom, ukoliko Dača ne bude hteo da je zadovolji. Imala je sreće. Između nje i Dače opet se desio seks. Pokrili su se jorganom, ali su se čuli uzdasi i jasno su se videli pokreti posteljine.

 

(N. I.)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Dalibor Ristić, Go go igračica, Jelena Djokić, Marija Bogunović, Parovi, Seks, striptiz
Popularni komentari
 • H
  Hehe

  Ccc… Koje su drolje u tim parovima da nepoverujes … Svaka cast i TV-u sto te gluposti uopste pusta

 • T
  Teodor

  P aovde stalno neko nekog opali

 • V
  VIDEO!

  To volim!

foto dana

video dana