"OŽIVI LETO" FOTO-KONKURS: Boris Glavaš (FOTO)

  • 1
Foto: Boris Glavaš

Foto: Boris Glavaš

 

Povodom predstojeće letnje turističke sezone za koju nam je agencija Viva travel pripremila brojne ponude i primamljive popuste, Telegraf i Viva travel organizuju nagradni foto-konkurs pod sloganom “Oživi leto

 

Oživite vaše leto zanimljivom morskom fotografijom, koja će vas s Viva travel-om odvesti na Zakintos u dvoje!

 

Pošaljete nam fotografiju na mejl: fotokonkurs@telegraf.rs, a mi ćemo je objaviti na našem portalu. Fotografija koja bude imala najviše šerova osvaja letovanje od 10 noćenja.

 

Konkurs je otvoren do 30.03.2015. do 00h. Pobednik će svoju nagradu preuzeti 31.03.2015. u agenciji Viva travel.

 

Pored fotografije, važno je da navedete svoje podatke: ime i prezime, broj telefona, mejl adresu i kratak naziv fotografije. Uslov da učestvujete na konkursu agencije Viva travel i portala Telegraf.rsje da je vaša fotografija VAŠE AUTORSKO DELO, odnosno da PREUZIMATE SVU ODGOVORNOST ZA NJENO OBJAVLJIVANJE.

 

Potrebno je da se na fotografiji nalazite vi, sami ili u društvu, sa nekog od prethodnih letovanja. Slanjem fotografija na konkurs turističke agencije Viva travei Telegrafa autori automatski prihvataju uslove ovog konkursa, kao i korišćenje datih fotografija u nekomercijalne svrhe. Organizator se odriče odgovornosti  u slučaju povrede ovog prava prema trećim licima od strane učesnika ovog Konkursa. Ukoliko Organizator posumnja da neko postavlja fotografiju na koju nema pravo, može zatražiti dodatni dokaz o autorstvu ili bez daljeg objašnjenja diskvalifikovati taj rad iz konkurencije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA