MILAN POPOVIĆ: Severina je gubila mleko zbog naših svađa

- Majci deteta nisam rekao da sam izvadio pasoš, ali ona zna da je potpisala zahtev za državljanstvo. Predao sam majci pasoš jer sam video da je izbezumljena kada je shvatila da on postoji - rekao srpski biznismen

  • 13

Biznismen Milan Popović izjavio je na sudu da je izvadio srpski pasoš za sina Aleksandra bez dozvole njegove majke Severine Vučković, a pevačica je negirala da je od Popovića tražila da se odrekne starateljstva nad detetom.

 

- Majci deteta nisam rekao da sam izvadio pasoš, ali ona zna da je potpisala zahtev za državljanstvo. Predao sam majci pasoš jer sam video da je izbezumljena kada je shvatila da on postoji - rekao je Milan Popović na sudu, koji je naveo da jedno vreme nije viđao sina.

 

- Postoji period od tri i po meseca kada nisam viđao dete. To je bilo nakon jedne svađe. Dete je tada bilo malo, nije hodalo, majka ga je dojila i prema savetima stručnjaka, to je vreme kada otac nije bitan. Mi nismo mogli zajedno, što je kod nje izazvalo stres i dva puta je gubila mleko - istakao je on.

 

Foto: B92/Milan Popović

Foto: B92/Milan Popović

 

S druge strane, Severina je negirala da je od Milana tražila da se odrekne starateljstva nad detetom.

 

- Nisam tražila od oca da se odrekne starateljstva već sam se tada pogrešno izrazila. Nisam tačno znala šta tačno znači imati starateljstvo, a to nije znao ni otac deteta. Osporavam i da je do svađe na Kipru došlo zbog mog traženja materijalnih pogodnosti za dete - navela je pevačica.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. Паламудов

    4. mart 2015 | 13:04

    Ovaj čovek je najgluplji lik sa ovih prostora. Zahvaljući lovi koju je "namakao" mogao je da bira ženu, on izabere ovu ...da ne kažem šta. I sad tu nama kuka

  • Џорџино са меко ч

    4. mart 2015 | 13:53

    Е мој Милане, сељанчицу здраву једру требао си да ожениш. Ем би учинио "севап" ем би те гледала као неко божанство. И кола кад купујеш увек купујеш са мањом километражом да би те боље и дуже служила.

  • Zorica

    4. mart 2015 | 14:41

    Jadan covek sta ga snadje sa ovom budalim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA