Novi Severinini seksi snimci s jahte!

Hrvatska muzička zvezda navodno planira da na sudu prikaže video-materijale na kojima ona i Milan razmenjuju nežnosti

  • 5

Severina Vučković i Milan Popović već izvesno vreme "vode bitku" na sudu. Navodno, srpski biznismen je od pevačice i njenog menadžera Tomislava Petrovića tražio je povraćaj svote od 308 hiljada evra, kako tvrdi, je uložio u karijeru hrvatske muzičke karijere.

Popović je izračunao da je na Severinu potrošio milion evra, a dve trećine navodnog duga joj je oprostio, piše 24sata.hr. Kako navodi ovaj dnevni list, advokat pevačice Dario Budimir doneo je u sudnicu veliki broj spisa, pa je sudija dala dovoljno vremena Milanovom zastupniku da ih prouči.

U njima se navodno nalaze dokazi da su pevačica i biznismen bili u vezi tri godine, što je dovoljno da se njigov emotivni odnos tretira kao bračna zajednica. Ako uspe u toj nameri, Severina bi mogla da traži pola imovine koje je Popović stekao u to vreme.

Foto: Telegraf, Promo Foto: Telegraf, Promo

Takođe, pevačica želi da na sudu pokaže i video-snimke kojima će dokazati da su ona i Milan bili u vezi mnogo duže nego što biznismen tvrdi. Na tim snimcima, navodno, vidi se kako se par grli i ljubi na Brijunima. Severina, navodno, planira da prikaže snimke na kome Milan i ona razmenjuju nežnosti na njegovoj jahti Copper.

Kako se navodi, Popović je istakao da su on i Severina bili u u vezi samo godinu dana i da je njihova romansa završila pre nego što je rođen njihov sin Aleksandar.

(Telegraf.rs/izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA