BIVŠI UČESNICI X FACTORA GRME: Sram vas bilo, dabogda izgoreli!

Haris Ćato: Nikad veću gadost u svom životu nisam doživeo od ovoga. Fuj, fuj, fuuuuj! Ilma Karahmet: Treba da ih je stid i sram! Od srca vas molim da se ne takmičite

  • 6

Besni zato što su im sa Jutjuba uklonjeni snimci njihovih nastupa u prvoj sezoni"X Factora", mladi Haris Ćato i njegova koleginica Ilma Karahmet su na svojim Fejsbuk stranicama objavili otvorena pisma u kojima su žestoko ispljuvali produkciju popularnog šou programa.

Jedina stvar koju Ilma i Haris nisu napomenuli jeste da ovogodišnja produkcija koja realizuje "X factor" i prošlogodišnja (MBK produkcija) nisu iste kompanije.

Harisovo i Ilmino otvoreno pismo prenosimo u celosti:

Prinstkrin: Facebook/Zarjebitno.kosam Prinstkrin: Facebook/Zarjebitno.kosam

Ilma je bila samo malo blaža od Ćata:

Printskrin: Facebook/ilma.karahmet.9 Printskrin: Facebook/ilma.karahmet.9

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Music

    5. mart 2015 | 16:59

    Stvarno je toliko jadno i bezobrazno da uzmu i brisu sa You tube-a pesme pojedinih takmicara i pogotovo imajuci u vidu da su Ilmina izvodjenja bila jedna od najgledanijih posebno prvi nastup. Nezapamceno za bilo koje takmicenje da se ovako nesto uradi, nikad se to nije nigde desilo. Na kraju krajeva time su potvrdili sve manipulacije oko regularnosti koje su bile ocite.

  • Dawko

    5. mart 2015 | 18:15

    Ko je vama sta obecao? Pa vi ste oboje izgubili, kakve zvezde, turneje.. Setnja.

  • Predator

    5. mart 2015 | 18:05

    Nemam nista protiv ove djece. Zaista su talentovani. Ali oboje ponavljaju rijec koja mi para usi a to je ''obecanje''. Gdje to danas u bilo kojem poslu je obecanje relevantno a posebno u show biznisu. Ugovor je svetinja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA