EKSKLUZIVNO: Saša Kovačević snima tri spota na Tajlandu! (FOTO)

- Snimaćemo na više lokacija, a i Tajland je u opciji, pa ću svoju dragu publiku obradovati albumom kao i spotovima. Nadam se sredinom maja - rekao je Kovačević za Telegraf

  • 12

Pop pevač Saša Kovačević trenutno boravi na Tajlandu, gde snima spotove za nove pesme koje će se naci na trećem albumu koji planira da izbaci sredinom maja.

Kako nezvanično saznajemo, pored spotova na Tajlandu u planu je jedan spot u Dubajiju i jedan u Crnoj Gori. Iako se nedavno vratio sa odmora gde je letovao sa svojom devojkom Jovanom i bratom Radetom, on je pri povratku skupio svoje saradnike i ponovo otputovao za Tajland.

Foto: Instagram/sashakovacevic/SK Media Foto: Instagram/sashakovacevic/SK Media

Inspirisani prirodnim lepotama i kulturnim znamenitostima Saša i Rade su odlučili da snime spotove nadomak drvenih velelepnih hramova te zemlje. Pozvali smo Sašu koji nije hteo mnogo da otkrije svoje planove.

- Snimaćemo na više lokacija, a i Tajland je u opciji, pa ću svoju dragu publiku obradovati albumom kao i spotovima. Nadam se sredinom maja - rekao je Kovačević za Telegraf.

Foto: Instagram/sashakovacevic/SK Media Foto: Instagram/sashakovacevic/SK Media

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    5. mart 2015 | 16:31

    Bila sam prosle nedelje u Tajlandu, mogu samo da kazem ljudima koji jos nisu bili, nista niste propustili! Tajland je bedna i siromasna drzava gora je od Srbije i uopste mi se nije svidelo ! Stvar ukusa ako neko neso voli! Ali ja ne razumem zasto toliko hvalte taj Tajland? Niste videli nista bolje ili sta?

  • Hep.C

    5. mart 2015 | 18:01

    Ko je ovaj?

  • maja

    5. mart 2015 | 19:15

    Bravo Sasa! bice to super verujemu tebe. :))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA