Upoznajte Srpkinju, finalistkinju izbora za Mis Kanade! (FOTO)

Monika Horvat ima 24 godine, a u daleku zemlju je došla 1993, kada je sa roditeljima emigrirala iz Srbije

  • 5

Srpska lepotica Monika Horvat (24) finalistkinja je izbora za Mis Kanade, a u ovu zemlju je iz Jugoslavije izbegla sa roditeljima kao trogodišnja devojčica 1993. godine.

 

Kako kaže Monika, njeni roditelji nisu govorili engleski jezik kada su tek stigli u Kanadu, i teško su dolazili do posla iako su bili fakultetski obrazovani.

 

- Moja majka je u Srbiji radila kao producent, i imala je završen matematički fakultet, pa je, ipak, morala da čisti kancelarije kada smo došli ovde. Moj otac, koji govori nekoliko jezika, u Kanadi je radio kao đubretar - ispričala je Monika.

 

 Situacija se, međutim, vremenom promenila.

 

Privilegije koje smo imali u Kanadi, nikada ne bismo osetili u Srbiji - kaže Monika.

 

Lepotica se ponosno ističe da vuče korene iz Srbije. Redovan je gost na zabavama u Kalgariju, a na jednoj od njih se pojavila u tradicijonalnoj nošnji.

 

 

 

 

Misica je uspešna studentkinja, pa je tako za lokalne medije izjavila da se za izbor prijavila kako bi dokazala da "lepota i pamet predstavljaju nezaustavljivu snagu".

 

Izbor za Mis Kanade će biti održan u maju 2015.

 

(Telegraf.rs/Izvor:Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA