Da li je "Regina" snimila LGBT himnu? Ili je u pitanju potpuno drugačija poruka? (FOTO) (VIDEO)

- Mi smo se ovom pesmom i spotom našalili sa stvarnošću u kojoj živimo, a za koju ne znamo da li je više smešna ili tužna - rekli su članovi grupe

  • 0

Grupa Regina snimila je spot za pesmu "Zatupi zaglupi" koji je promovisan početkom godine. Ekranizacija ove numere naišla je na podeljena mišljenja publike, pa su tako neki ovaj spot okarakterisali kao LGBT himnu.

 

- Mi smo se ovom pesmom i spotom našalili sa stvarnošću u kojoj živimo, a za koju  ne znamo da li je više smešna ili tužna - rekli su članovi grupe.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Da li su komentari na Jutjubu razlog zbog kog su članovi grupe Regina povukli spot, iako je imao preko pola miliona pregleda?

 

- To je totalna glupost!Spot je postavljen na nas zvanični kanal jer mu je tamo mesto - ističu iz "Regine"

 

 

Članovi ovog benda uskoro spremaju i jeno iznenađenje za svoje verne fanove. Naime, u pitanju je nagradna igra u kojoj će svi moći na Fejsbuku da odgovaraju na pitanja o "Regini" i na taj način osvoje iphon 6 u koji će biti integrisan baš ovaj spot. Pored toga i koncerti će biti još jedan od vidova kojim će grupa obeležiti 25 godina postojanja.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA