JELENA ROZGA: Volim film "Pedest nijansi siva" (AUDIO)

- Ja sam to uradila sa svojim prijateljica, a momci nisu hteli da nam prave društvo. Zanima me zašto muškarci ne žele da pogledaju taj film - rekla je pevačica

  • 2

Pevačica Jelena Rozga bila je gost jutarnjeg programa Naxi radija, a slušaoci ove radio stanice imali su priliku da osete kako izgleda popiti prvu kafu sa jednom od najvećih muzičkih zvezda regiona.

Popularna Splićanka otkrila je da će fanove obradovati novim albumom do kraja godine i da u planu ima veliki beogradski koncert. Po prvi put pričala je i o tome kako je postala deo  čuvene grupe "Magazin" i da je za to najviše zaslužna njena majka koja je kontaktirala Tončija Huljića.

Ipak, komentar na film "Pedeset nijansi siva" izazvao je brojne komentare slušalaca Naxi radija, posebno muškog dela publike.

- Svima preporučujem film "Pedeset nijansi siva". Sigurno su do sada mnogi pročitali knjigu i pogledali taj film. Ja sam to uradila sa svojim prijateljica, a momci nisu hteli da nam prave društvo. Zanima me zašto muškarci ne žele da pogledaju taj film! - zapitala se Rozga.

Poslušajte gostovanje Jelene Rozge u emisiji “Jutro uz Žarka Stepanova”:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA