Stanija u bikiniju zvanično lice Ekonomijade (FOTO)

- Tačno je, čast mi je i zadovoljstvo što su baš mene izabrali za zaštitno lice! Ipak sam ja njihova studentkinja, tako da sam odmah prihvatila ovaj projekat. Ostao mi je samo diplomski rad - rekla je starleta

  • 1

U periodu od Od 8. do 12. maja u Grčkoj održače se Ekonomijada, a zaštitno lice ovog dešavanja biće Stanija Dobrojević. Starleta se nalazi na plakatu koji najavljuje ovo okupljanje studenata, na kome pozira u bikiniju.

- Tačno je, čast mi je i zadovoljstvo što su baš mene izabrali za zaštitno lice! Ipak sam ja njihova studentkinja, tako da sam odmah prihvatila ovaj projekat. Ostao mi je samo diplomski rad - rekla je Stanija za "Alo".

Foto: Facebook/Ekonomijada-Oficijalna-stranica Foto: Facebook/Ekonomijada-Oficijalna-stranica

Da podsetimo, Stanija Dobrojević studira na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu.

Kako se navodi na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Ekonomijade", na tom događaju nastupiće Mia Borisavljević, kao i Bojana Šarović.

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    30. mart 2015 | 13:38

    Bas pomislis da nema kuda dalje onda sledi demant. Ipak, odavde treba bezati glavom bez obzira sto cu , na kraju, ipak i da uradim. Da povedem i dete da ne gleda zlo svojim ocima!!! Tugooooo!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA