FUDBAL- AUDICIJA - PAROVI - X FACTOR: Šta mislite ko je bio najgledaniji? (VIDEO)

U nedelju uveče gledaoci su imali priliku da posmatraju različite emisije. Šta mislite, koja je imala najveću gledanost?

  • 4

Nedeljno televizijsko veče u Srbiji proteklo je u znaku sudara Titana, a TOP 4 televizije imale su svoje gotovo najjače adute. Ipak, najgledaniji može biti samo jedan, a Telegraf otkriva koji su rezultati TV gledanosti sinoć izmereni u duelu Fudbala, Audicije, Parova i X Factora.

Iako je smehotresna fudbalska reprezentacija Srbije izgubila u Lisabonu od Portugala rezultatom 2:1, fudbal je na RTS-u ipak pobedio konkurenciju. Gledanost ove utakmice sinoć je bila ubedljivo najveća, pa je šer prenosa na Prvom programu RTS-a iznosio očekivanih - 33%.

SRBIJA PALA U LISABONU: Ni makazice Matića nisu dovoljne da se dobije Portugalija (VIDEO)

Za razliku od utakmice, smehotresna emisija "Audicija" na Pinku pobedila je tzv "komercijalnu" konkurenciju, a skečevi budućih komičara, koje ocenjuju Dragan Marinković Maca, Milan Kalinić, Marko Živić i Andrija Milošević imao je šer - 18% (Šer ove emisije nedeljom je mnogo veći, što znači da je utakmica upravo komičarima uzela najviše gledalaca).

Za neke možda iznenađujuće, ali u sudaru dva rijalitija - zabavno-erotskih "Parova" i muzičkog X Faktora pobedu su odneli - Maca Diskrecija, Cuca, Atina Ferari, Zmaj od Šipova... Naime, šer emisije "Parovi" u kojoj je sinoć emitovano izbacivanje bio je - 13%, dok je svetski popularni X Factor u Srbiji sinoć imao najmanji rejting. Šer ove emisije u kojoj muzičke talente biraju Željko Joksimović, Masimo Savić, Aleksandra Kovač i Tonči Huljić bio je 11%.

PAROVI, IZBACIVANJE: Cuca i Jasmin završili učešće u rijalitiju

X FACTOR: Momak iz Konga i muškarac u štiklama zvezde druge epizode (FOTO)

Dakle, tabela izgleda ovako:

1. RTS, Utakmica Portugal - Srbija - 33%

2. PINK, Šou "Audicija" - 18%

3. HAPPY, Rijaliti "Parovi" - 13%

4. PRVA, Šou "X Factor" - 11%

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rossi

    30. mart 2015 | 15:54

    Ja sam gledao Moto GP i doktora!

  • Namešteni rejtinzi

    2. april 2015 | 01:17

    Ko gleda još Pink? Neobrazovani, vlastodršci i ko, ljudi željni skandala, golih pevaljki, kreštavih voditeljki??? A ta, treća Pinkova publika prešla je uveliko na Happy.

  • Novi Sad 11111

    31. mart 2015 | 09:55

    Spadam u preostalih 25% populacije (ništa od navedeog). Gledao se tenis na SK i serija na foxu. Ok fudbal, ok i X faktor, ali ove gluposti od parova i audicije. Strašno, gde ide ovaj svet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA