RELJA IZ "ELITNIH ODREDA": Iva ima specifičan glas (VIDEO)

- Gledao sam Ivu u “X Factoru”, sjajna je! Već ranije sam je javno pohvalio zbog neverovatnih interpretacija naših pesama - rekao je mladi pevač

  • 1

Iva Ćurić, srednjoškolka iz Đakova koja je žiri i publiku oduševila u "X Factoru" specifičnom interpretacijom pesama rep grupe “Elitni odredi” dobila je niz komplimenata na društvenim mrežama, a njen nastup u ovom popularnom takmičenju pohvalio je i Relja Popović.

 

- Gledao sam Ivu u “X Factoru”, sjajna je! Već ranije sam je javno pohvalio zbog neverovatnih interpretacija naših pesama. To su i ljudi prepoznali, s obzirom da njeni coveri na Jutjubu imaju milionske preglede. Iva ima specifičnu boju glasa i energiju, a ja se nadam da ima plan onogo šta želi da uradi u muzici i želim joj da u tome uspe! - iskren je Relja.

 

 

Da podsetimo, nastup ove šarmantne devojke Tonči je prokomentarisao rečima: “Mogli bismo te slušati satima! Donela si potpuno novu dimenziju ovih pesama!”, dok je Aleksandra dodala da je Iva podseća na Noru Džouns i da ima sjajan glas. Massimo je izneo svoje mišljenje: “Vokalno si izuzetno interesantna!”, dok je Željko rekao da je potpuno zadovoljan i da je uživao.

 

DA SE NAJEŽIŠ: Tinejdžerka POKIDALA hitom "Elitnih odreda" (VIDEO)

 

Sa četiti DA, bez dvoumljenja Iva se plasirala u sledeću fazu takmičenja, a nakon emisije ova sedamnaestogodišnja devojka kratko je prokomentarisala: “Osećam se neopisivo, presrećna sam! Moram priznati da sam se posle audicije I pozitivnih komentara žirija rasplakala I nisam mogla da verujem gde sam! Toliko sam bila srećna!”.

 

Iva se plasirala u sledeći krug borbe, ali potraga za novom muzičkom zvezdom regiona se nastavlja već u nedelju kada nas na programu Prve televizije očekuje nova uzbudljiva epizoda ovog popularnog TV formata.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA