VIP DVOJNICI: Ko su duplikati Seke, JK, Čole, Dare, Kebe, Lukasa?

Pogledajte ko su dvojnici Zdravka Čolića, Seke Aleksić, Jelene Karleuše, Ace Lukasa, Dragana Kojića Kebe i Dare Bubamare

  • 14

Poznate ličnosti mnoge inspirišu kako da se ponašaju, oblače, šišaju... Međutim, to ponekad zna da ode u krajnost, pa najveći obožavaoci postanu gotovo identični kao njihovi idoli... Skoro kao blizanci.

U oponašanju poznatih neki odu i korak dalje, te više ne znaju na koju bi poznatu ličnost pre da liče. Tako je jedan mladić iz Bosne prošao kroz niz faza, od Jelene Karleuše do Seke Aleksić, ali je ipak najveći broj onih "doslednih".

Telegraf vam predstavlja najvernije obožavaoce i dvojnike  naših najvećih zvezda.

1. Zdravko Čolić

 

Dvojnik popularnog Zdravka Čolića je Mitko Jankulovski iz Bitole. Makedonac Čolu doživljava kao pravog profesionalca, korektnu i inteligentnu osobu i želi da liči na njega u svemu. Da balkanska zvezda, recimo, sazna za njega i pozove ga da negde nastupe zajedno, Jankulovski kaže da bi to za njega bio pravi izazov kojeg bi se latio. On ne samo da fizički liči na Zdravka Čolića već i dobro peva! Toga da je sličan velikoj zvezdi postao je svestan u 16. godini, kada su nakon Čolićevog koncerta prijatelji počeli da ga zovu Zdravko.

Svojevremeno se estradom širio i trač da je bosanski pevač Leo Kažić sin Zdravka Čolića, a sve zbog navodne fizičke sličnosti. Što se pevanja tiče, Leo je bio sličniji Vladi Kalemberu.

 

2. Dara Bubamara

 

Dara Bubamara takođe nije upoznala svog dvojnika, koji  čak i pozira kao ona. Njen dvojnik, osim iste frizure, što je neosporno, čupa i obrve tako da liče na pevačicine, a kako se vidi na fotki, pokušava da pući i usne kao ona.

3. Seka Aleksić

Seka Aleksić je prava srećnica jer ima čak dva popularna dvojnika. Prvi je dvadesetčetvorogodišnji Jovan Todovski iz Borče, koji je učestvovao u takmičenju "Ja imam talenat". Na tom nastupu Todovski je potpuno "skinuo" pokrete folk pevačice  i šokirao publiku i žiri.

Drugi Sekin dvojnik prošao je kroz niz estradnih faza, u kojima je nalikovao na JK, Daru Bubamaru i Sani Armani. Momak koji svojom pojavom trenutno neodoljivo podseća na Seku Aleksić je Marino Bogdan (19) iz Mostara. Naime, on se ošišao isto kao i popularna pevačica, pa ga zbog toga mnogi svrstavaju u red njenih najvatrenijih fanova.

4. Dragan Kojić Keba

Pevač Dragan Kojić Keba čak je prilikom jednog nastupa i upoznao svog dvojnika u Sloveniji. On je došao da podrži svog omiljenog pevača i zatražio da se fotografiše sa vidovitim fokerom. Što bi na Tviteru rekli: "Da pustim brkove, da stavim puder, Keba da budem!".

5. Jelena Karleuša

Jelena Karleuša je zvezda koja se može pohvaliti najvećim brojem fanova koji žele da liče na nju. Ipak, izdvojili smo jednog koji je umislio da najviše liči na Divu, te je iskopirao i njen nastup na finalu "Velikog brata" i premijerno izvođenje pesme "Plava Šeherezada".

6. Aca Lukas

Aca Lukas nema dvojnika, već dvojnicu, izvesnu Aleksandru P., koja neodoljivo podseća na Lukasa iz mlađih dana, sve sa bradom i dugom zalizanom kosom. Ona je njegov verni fan, prati ga svuda i ne propušta gotovo nijedan njegov koncert.

Ukoliko i vi mislite da ličite na neku domaću zvezdu, pošaljite nam svoje podatke na redakcija@telegraf.rs.

(A. V.)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fan Pokojne Mileve xD

    7. jul 2012 | 15:24

    Jelena Karleusa nema dvojnika,jer je ona neuspeli dvojnik!

  • marko

    7. jul 2012 | 14:07

    Od kada se raspala Jugoslavija,seljacine naj primitivnijih manira i izgleda,zaposele su muzicku scenu Srbije.Dara,Seka,J(ebena)(kerusa),zatim razni Lukasi,Dzenani,Polumente.To uopste ne treba smatrati muzikom vec losim plagijatom turske muzike.Mnogo odvratno za oci i usi.

  • Rade

    7. jul 2012 | 17:52

    Dvojnica Ace Lukasa nije Aleksandra P, vec Marina i iz Kragujevca je, moja drugarica!! Ako vec hocete nesto da pisete bolje se informisite prvo !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA