VESNA ZMIJANAC: Radije bih šetala salčiće nego ponovo skidala salo sa stomaka! (FOTO)

- Bolelo je strašno, operacija je trajala ček sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak nikada ne bih otišla na operaciju - izjavila je pevačica

  • 4

Pevačica Vesna Zmijanac koja je nedavno bila na "remontu" i skroz zategla lice, ali i ostatak tela, kaže da je fejsilfting sjajna stvar dok skidanje sala sa stomaka neverovatno boli.

- Nisam išla ponovo na operaciju lica. To sam uradila pre četiri godine i to veoma stručno i mislim da neće biti potrebno više za tim. Sada samo popunjavam bore kolegenom čim se pojave. Inače taj zahtev nije toliko boleo iako je dugo trajao - kaže Vesna i dodaje da je lipoliza (skidanje sala sa stomaka) bila veoma neprijatno iskustvo.

- Bolelo je strašno, operacija je trajala ček sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak nikada ne bih otišla da skidam salo sa stomaka i radije bih šetala salčiće mego bih ponovo išla pod nož - priča pevačica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misaki

    18. april 2015 | 16:20

    E moja gospodjo salo mozete ukloniti privremeno,ali godine cine svoje.Zablistali ste u mladosti punim sjajem pa sad pustite i ove mlade neka i oni bar na kratko zasijaju. Vi ste sada lijepa gospodja u godinama i te estetske korekcije su samo maltretiranje.Budite sretni sto ste zdravi i zadrzite. Pozdrav gos.Vesni

  • cobanica

    18. april 2015 | 18:33

    Ja cu takodje na peglanje lica i zatezanje koze, cim prodam koju ovcu ili jagnje. Nije nikakav greh drzati do svog izgleda. Ko moze i voli, neka se zateze i ulepsava. Pozdravljam svaku damu koja to moze i hoce.

  • Majmun

    18. april 2015 | 20:05

    Babaàaaaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA