Soul zvezda Emeli Sande otvara "Exit" (VIDEO)

Sande se proslavila hitovima "Read All About It", "Next to Me" i "Beneath Your Beautiful"

  • 0

Trenutno vodeća svetska soul i r 'n' b zvezda Emeli Sande, nastupiće 9. jula na otvaranju ovogodišnjeg "Exita"!

Britanska pevačica zambijskog porekla otvara posebnu programsku celinu novosadskog festivala koju čine autori najslušanijih pesama u savremenoj popularnoj muzici kao što su i Clean Bandit, John Newman, Tom Odell, Milky Chance, Hardwell, Martin Garrix i Oliver Heldens.

Da podsetimo, Emeli je osvojila prva mesta top lista sa hitovima "Read All About It", "Next to Me" i "Beneath Your Beautiful". Debi album "Our Version of Events" sadrži isključivo pesme koje je sama pisala i doneo joj prestižno priznanje Critics' Choice BRIT nagradu, a sa njim je postala i najbolji ženski izvođač sa zvanično najboljim albumom i najizvođenijom pesmom u 2012. godini.

Emeli Sande je jedina umetnica odabrana da nastupi na ceremonijima i otvaranja i zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za "Exit", "Sea Dance" ili "Exit Avanturu", petu ulaznicu dobiće na poklon! Akcija "4+1" već je dostupna na svim prodajnim mestima "Gigstixa" i putem sajta exitfest.org. U filijalama OTP banke, moguće je kupiti ulaznice i na rate, po cenama od 5.990 dinara za "Exit" i 6.990 dinara za "Exit Avanturu" (Exit + Sea Dance). Na sajtu exittrip.org, mogu se naći paketi koji sadrže i smeštaj, a festivalsko letovanje od 7. do 20. jula u okviru Exit Avanture, počinje već od 99 evra!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA