ŠOU "BIJELOG DUGMETA" U FRANKFURTU: Brega i Islamović hitovima zaludeli Nemce (FOTO) (VIDEO)

Popularni muzički dvojac održao je spektakl za pamćenje u krcatoj hali "Union", u kojoj su izveli najveće hitove čuvene grupe

  • 10

Goran Bregović i Alen Islamović, članovi grupe "Bijelo dugme" imali su uspešan nastup u Frankfurtu. Koncert čuvenog dvojca rasprodat je par dana pre njegovog početka.

Foto: Zoran Pahulja Foto: Zoran Pahulja

Brega i Islamović su već od prve pesme osvojili publiku, među kojima je bilo puno Nemaca, ali i Holanđana. Tokom muzičkog spektakla ređali su se hitovi "Bijelog dugmeta", a fanovi su uživali sve vreme.

Foto: Zoran Pahulja Foto: Zoran Pahulja

Na kraju koncerta, Bregović je e pokidao 8 dugmadi sa svog belog sakoa i podelio fanovima iz prvog reda. Nastupu je prisustovao i Bregin drug Nikola, a vlasnik Union hale Ardi Goldman, gde nastup "Bijelog dugmeta" u Frankfurtu održan, hteo je da se upozna sa Goranom.

Foto: Zoran Pahulja Foto: Zoran Pahulja

Druženje nakon koncerta u garderobi i slkanje Gorana i Alena sa fanovima trajalo je ceo sat posla. Inače, Bregovića očekuje svirka 24. aprila u Briselu a "Bijelo dugme" 2. maja nastupa u Helsenburgu, gde takođe vlada veliko interesovanje i očekuje se da će i tamo biti puna dvorana, i da će doći oko 2.000 ljudi.

Foto: Zoran Pahulja Foto: Zoran Pahulja

Pogledajte kako su Goran Bregović i Alen Islamović izveli hit "Ružica si bila" u Frankfurtu:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    20. april 2015 | 22:24

    nemce ili nase gastarbajtere?

  • Pravda

    20. april 2015 | 21:46

    Nemci sa jugo zastavom!?

  • MNE

    21. april 2015 | 07:16

    Ovo nema veze sa Bijelim dugmetom. Slusao sam ih u Budvi i ogadili su mi lijepu uspomenu na nekad jedan od najvecih bendova!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA