HASAN DUDIĆ: Prebili su me zbog Jelene Golubović

- Pričali smo o Jeleni Golubović i tad su počele naše nesuglasice. Ona je kriva za sve. Otišao sam u toalet i kad sam izlazio, izgleda da su tad krenuli na mene i udarili me - rekao je pevač

  • 52

Pevač Hasan Dudić, koji je pretučen u jednom beogradskom restoranu i pritom zadobio lakše telesne povrede, rekao da misli da je dobio zbog Jelene Golubović. On je detaljno objasnio kako je do incidenta došlo.

PRETUČEN HASAN DUDIĆ: Pevač dobio batine u restoranu!

KAFANSKA SVAĐA: Evo kako je prebijen Hasan Dudić

- Sećam se da su me na piće pozvali mladići koje znam samo iz viđenja i da sam sedeo u restoranu. Lepo smo se zabavljali i nazdravljali. Popio sam nekoliko piva, ali nisam bio pijan. Pričali smo o Jeleni Golubović i tad su počele naše nesuglasice. Ona je kriva za sve. Otišao sam u toalet i kad sam izlazio , izgleda da su tad krenuli na mene i udarili me - rekao je Hasan za "Kurir", i naglasio da mu se nešto slično u životu ranije nije desilo.

UDARAC PESNICOM I ŠUT U GLAVU: Pogledajte kako je Hasan Dudić tukao Jelenu Golubović (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

LUDILO SE NASTAVLJA: Hasan opet ušao u "Parove", prišao Jeleni, a onda se desilo...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Imao sam potres mozga, ne sećam se ničega. Ne boli me mnogo, ali pozli mi kada ustanem iz kreveta. Kada su me jutros pozvali novinari, rekao sam da sam u Šapcu, više ne znam šta pričam. Mislim da je između nas za stolom ispala neka frka, nisam siguran iskreno. Oni su me udarili s leđa, pošto i na glavi imam posekotinu od flaše. Bilo nas je četvoro za stolom, sve ih znam, pozdravljam se s njima. Nisam siguran da li je neko došao posle za sto, ali nastao je haos, frka i panika kada sam se vratio iz toaleta. Probudio sam se oko šest ujutro na VMA, seo u taksi i došao u hotel u kom imam sobu. Sin treba da me vodi na kontrolu - naveo je Hasan Dudić za ovaj dnevni list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Azbuka

    24. april 2015 | 00:23

    Nek su.....kad si jak da sibas zene!!!

  • Asan

    24. april 2015 | 00:41

    hahaha kakvo ludilo u mozgu

  • ona

    24. april 2015 | 02:58

    Ne znam zbog koga si dobijo batine TO ME NE ZANIMA ...ali znam da se žene ne tuku ! STOP NASILJU NAD ŽENAMA !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA