VRATITE ZMAJA U "PAROVE": Besni fanovi pokrenuli peticiju za povratak Ilije Grahovca u rijaliti (FOTO)

- On nas zabavlja i jedan je od glavnih razloga zbog kojeg pratimo tv rijaliti "Parovi" - napisao je jedan obožavatelj u peticiji, koju je potpisalo više od 300 ljudi

  • 35

Fanovi Zmaja od Šipova žele pošto poto da se njihov miljenik vrati u "Parove". Oni su pokrenuli peticiju i od produkcije traže da se Grahovcu omogući brz povratak u rijaliti.

- Svi koji ste mišljenja da se Ilija Grahovac, zvani Zmaj od Šipova, vrati u rijaliti šou "Parovi", koji se emituje na televiziji "Hepi", potpišite ovu peticiju! Ovu peticiju smo otvorili zato što Zmaja podržava mnogo ljudi i voleli bi da se vrati iz Zmajevog gnezda u vilu parova zato što su gledaoci koji ga podržavaju nezadovoljni a i sam Zmaj! Hvala - stoji u ovoj peticiji, koji je potpisalo više od 300 ljudi, prenosi "Kurir".

U peticiji ima različitih komentara a ono što im je zajedničko jeste povratak Zmaja u rijaliti.

-Prihvatite da ima puno nas koji želimo gledati Zmaja sa ostalima. Naš apel nije neutemeljen jer Zmaj nije regularno izbačen iz kuće zbog najmanjeg broja glasova publike ili ga je produkcija izbacila zbog agresivnog ponašanja, već je uklonjen i odvojen od ostalih ukućana. Želimo informaciju šta nameravate sa Zmajem! Naša želja je gledati Zmaja u kadru sa ostalim ukućana. On nas zabavlja i jedan je od glavnih razloga zbog kojeg pratimo tv rijaliti "Parovi". Cenjena produkcijo, fanovi Zmaja imaju jednako pravo gledati i navijati za svog favorita u društvu fanova ostalih ukućana. Vratite Zmaja pa da zajedno uživamo!!! - napisao je jedan obožavatelj.

Printskrin: Happy TV Printskrin: Happy TV

Da podsetimo, produkcija je Zmaja od Šipova izbacila iz "Parova", kako bi ga ubacila u novi rijalitiji pod nazivom "U Zmajevom gnezdu", u kome Ilija Grahovac bira ženu koju će da oženi.

Ako želite da potpišete peticiju, to možete učiniti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA