TUŽNA PRIČA STARLETE: Gledaoci poklonili odeću Maci Diskreciji! (FOTO)

Kada Maca više nije mogla da sluša prozivke na svoj račun, produkcija joj je pomogla da nabavi novu odeću

  • 22

Kada je ušla u "Parove", Maca Dikskrecija je ponela skoro sve što ima od odeće, nekoliko haljinica i vrućih pantalonica, koje je stalno nosila, zbog čega su joj se svi u kući podsmevali. 

Voditeljka ismejala Natašu Šaviju, a Ružica je izblamirala do kraja! (FOTO)

Kada više nije mogla da trpi zlurade komentare ostalih takmičarki, Maca je zamolila produkciju da joj pomogne da nabavi novu garderobu. Ubrzo su se javili ljudi koji su pomogli bosanskoj starleti i poklonili joj pune kese odeće, od donjeg veša do večernjih haljina.

Printskrin: YouTube/Parovi TV HAPPY Printskrin: YouTube/Parovi TV HAPPY

Od tada, Maca je promenila način oblačenja, sada je mnogo elegantnija i ne propušta priliku da svoje modne kreacije prošeta pred svima, a to se naročito odnosi na ostale starlete koje su joj se podsmevale.

Printskrin: YouTube/Parovi TV HAPPY Printskrin: YouTube/Parovi TV HAPPY

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonja

    4. maj 2015 | 13:49

    Verovatno nema mnogo sponzora poput umišljenih lepotica, kao što su Mimi i Atina. I šta je tu strašno što devojka nema šta da obuče?

  • Srđan

    4. maj 2015 | 12:28

    Ove što joj se podsmevaju nisu joj ni do kolena.Lezbejke, šipka plesacice,alkolicarke i prostitutke izigravaju jetset,a sve se zna.Maca je bar sve priznala i sta je radila i borila se z koru kruha.Da je zarađivala na način kako je ona bezobrazna atina napada i vređa nebi cura došla sa par krpica u vilu.Ali nadam se da ima pravde i da će nagrada stići u prave ruke.

  • Sasa

    4. maj 2015 | 14:41

    Maca ima dušu ali je malo i prosta iskreno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA