TERORISTI NAPALI ZVEZDU GRANDA U KUMANOVU: Pevačica priča kako je preživela paklenu noć u Makedoniji

- Uplašila sam se za svoj život. Pomišljala sam da kažem roditeljima da me sklone u Beograd, ali to ipak nisam uradila - rekla je Ivona Jovanović

  • 6

Ivona Jovanović, takmičarka "Zvezda Granda" koja dolazi iz Kumanova, doživela je neprijatno iskustvo kada su teroristi u noći između petka i subote napali njen grad.

Ona je za "Kurir" ispričala kako je doživela događaj koji se desio na samo kilometar vazdušne linije od njene kuće.

- Majka me je probudila i rekla mi je da je napadnut grad. U prvi mah situaciju nisam shvatila ozbiljno. Čak sam planirala da s drugaricama odem u centar na kafu da izaberem garderobu za sledeće snimanje. Tada sam upalila televizor i čula vesti. Obuzeo me je strah kada sam videla slike užasa. Situacija je iz časa u čas bila sve napetija. Sve to mi je bilo strašno. Iako nisam uživo videla napad jer se dogodio na drugom delu grada, mnogo sam se uplašila. Preživela sam traumu, i dalje sanjam da mi teroristi upadaju u kuću - rekla je Ivona i dodala:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Tata nam je rekao da ne izlazimo iz kuće i mi smo ga poslušali. Inače, on je čuo rafale, ali je mislio da je u pitanju svadba, pošto se na albanskim svadbama mnogo puca. Emotivac sam i sad mogu da zaplačem kad se setim svega. Moj brat je sve ovo najteže podneo, ima traume i ne sme da izađe na ulicu - rekla je mlada pevačica koja je pomišljala da ode iz grada.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Uplašila sam se za svoj život. Pomišljala sam da kažem roditeljima da me sklone u Beograd, ali to ipak nisam uradila. Takođe, uplašila sam se da ću morati da napustim takmičenje jer će biti zatvorene granice. Srećna sam što se siutacija smirila. Moj nastup u daljem takmičenju ću posvetiti ljudima koji su nastadali i dali život da mi budemo na sigurnom - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zox

    14. maj 2015 | 19:20

    Ovoj ni teroristi ne mogu nista

  • mila

    14. maj 2015 | 15:52

    Ne znas ti sta znaci Biti istraumiran. ..

  • Lola

    16. maj 2015 | 11:54

    Nije nju niko napao kilometar od njih tek cula pucnje.Ne zna ona sto je pakao od rata nedaj boze ni da sazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA