KAO PRAVA ROKERKA: Spektakularan nastup Lene Stamenković (VIDEO)

- Izgledalo je sve brutalno, vrlo artistički, vrlo umetnički i ništa ti nije falilo. Super si bila i hvala ti puno na ovoj interpretaciji - rekla je Goca Tržan

  • 32

Lena Stamenković imala je spektakularan nastup u "Pinkovim zvezdicama". Ona je izvela pesmu "Hold The Line" grupe "Toto" i podigla sve na noge.

 

Upoznajte Lenu Stamenković, pevačko čudo od devojčice! (VIDEO)

 

- Tebi nije problem peticu dobiti, ali znala si me i više oduševiti. Malo mi se činilo kao da je solo najatraktivniji - primetio je Hari.

 

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

 

- Meni se sviđa izbor pesme. Mnogo si lepo pevala. Jeste Hari negde u pravu, možda si mogla da dobiješ višu intonaciju - smatra Goca Tržan, i dodala:

 

- Izgledalo je sve brutalno, vrlo artistički, vrlo umetnički i ništa ti nije falilo. Super si bila i hvala ti puno na ovoj interpretaciji - navela je pevačica.

 

Lena Stamenković - "Hold The Line":

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RDusko

    23. maj 2015 | 08:51

    Vi iz Telegrafa imate svoje favorite i samo o njima pisete. Ne vidim razlog ovog teksta kada je Lena bila sinoc medju prosecnima.

  • Vanna

    23. maj 2015 | 08:13

    Lena lepo peva ali daleko od toga da je najbolja pevacica tamo. Mene zaista sve vise intrigira ko nju toliko forsira i gura u medijima? Dve druge devojcice su dobile daleko pozitivnije komentare zirija i oduvale i Lenu i ostale u vecerasnjoj emisiji, a o njima ni reci u novinama. Da li je moguce da ce i ovde pobediti veze po babu i stricevima?!

  • Lena

    23. maj 2015 | 07:49

    Ona je zaista sjajna, glas fantastican, ali mi se cini da je suvise dizu u nebesa, sta ce biti ako ne pobedi na takmicenju. A ima jos dece koja su zaista sjajna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA