DOBRE VESTI: Dragan Nikolić se oporavlja, ustaje

- Stanje pacijenta je stabilno, on se oporavlja, ustaje. Dobija sve što mu je neophodno za oporavak - rekao je direktor Kliničkog centra Srbije prof. dr Miljko Ristić.

  • 14

Glumac Dragan Nikolić polako se oporavlja posle zdravstenih problema. Kako piše "Alo!", zahvaljući lekarima, koji danonoćno brinu o njemu, on se oseća bolje, a počeo je i da ustaje.

- Stanje pacijenta je stabilno, on se oporavlja, ustaje. Dobija sve što mu je neophodno za oporavak. Apelujem na sve medije da se ne pišu senzacionalistički tekstovi o zdravstvenom stanju glumca jer to pogađa i uznemirava porodicu i njegove prijatelje. Ja kao direktor KCS-a, a pošto se radi o javnoj ličnosti, zbog čega je interes javnosti veliki, mogu samo da kažem ono što već jesam - da se pacijent oporavlja - rekao je za ovaj dnevni list direktor Kliničkog centra Srbije prof. dr Miljko Ristić.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Uz Dragana Nikolića je non-stop supruga Milena Dravić.

Da podsetimo, Dragan Nikolić je pre nekoliko dana primljen na Pulmologiju Kliničkog centra Srbije sa visokom temperaturom. Nakon intervencije lekara, glumac je skinut sa aparata za disanje.

(Telegraf.r/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA